© 2007 PC Complete

Wie zijn wij

PC Complete vof is sinds 1 maart 2000 (sinds 1 januari 2015 Vennootschap Onder Firma, VOF) actief op de PC markt. Onze specialiteit is het op maat samenstellen van computersystemen.

In deze specialiteit schuilt tevens onze grote kracht: Service.

We hebben 3 typen computers; Basic, Basic-pro en de Ultimate. Daarnaast is het voor u als klant mogelijk het systeem naar wens samen te stellen. Het voordeel van deze werkwijze is dat er geen overbodige software en/of componenten worden geïnstalleerd die u toch niet gebruikt. Tevens bieden wij een ruim assortiment laptops aan.

Service en reparatie

PC Complete heeft haar eigen technische dienst.

Reparaties worden niet uitbesteed en daarmee kunnen wij ons servicepeil hoog houden. Ook als u uw computer niet bij ons hebt gekocht kunt u bij ons terecht voor reparatie of uitbreiding van uw systeem. Wij repareren elk merk of type computer.

Wij geven u de garantie dat u de computer binnen 48 uur retour hebt! En meestal zelfs binnen 24 uur! (Mits er geen onderdelen besteld moeten worden die niet voorradig zijn)

Wat doen wij nog meer

* aanvragen en configureren (draadloos) ADSL of kabelinternet

* onderhoud van uw computer, zowel soft- als hardwarematig

* configureren van uw netwerk, printer delen, et cetera

* verwijderen van virussen, spyware e.d.

* backuppen van uw belangrijke gegevens op CD of andere gegevensdrager

* alles wat u maar kunt bedenken op computergebied!

 

Waarin proberen wij ons te onderscheiden

PC Complete is geboren uit passie voor de computertechniek. Uiteraard moeten ook wij winst maken om het voortbestaan van onze zaak te garanderen. Maar het maken van zoveel mogelijk winst is niet onze drijfveer. Onze drijfveer is het delen van onze passie met u. Dat vertaalt zich in een zo goed en compleet mogelijk advies, zodat u jaren met tevredenheid kunt genieten van uw aankoop. Ook na het kopen van uw product bent u van harte welkom met vragen of ondersteuning. Service is ons handelsmerk!

Prijsniveau

PC Complete heeft door haar exploitatiebeleid lage overheadkosten en kan daardoor scherpe prijzen hanteren. Wij werken uitsluitend met A-merk componenten.

U kunt bij ons pinnen of contant betalen. Vaste klanten bieden wij de mogelijkheid om op rekening te kopen.

 

Hoedekenskerke

0113- 63 91 80

info@pccomplete.nl

Adres:

Tel:

E-mail:

Vinningestraat 11

KvK:

6232 94 13

Algemene Voorwaarden

Klachten-afhandeling